Kvote 2-workshop (online)

Bliv godt klædt på til at søge kvote 2 på Roskilde Universitet i 2022
Onsdag
09
marts
Start:kl. 13.00
Slut:kl. 16.00
Sted: Online

Overvejer du at søge ind på en af RUC’s bacheloruddannelser gennem kvote 2 i 2022?

Så er du meget velkommen til at deltage i Studie- og Karrierevejledningens kvote 2-workshops. Du kan se en oversigt over alle vores workshops her.

Hvad sker der til workshoppen?
Til workshoppen kan du høre mere om RUCs bacheloruddannelser og det at søge ind gennem kvote 2 på RUC. Vi forventer, at du har sat dig ind i det grundlæggende omkring at søge ind via kvote 2. Det kan du læse om her.

Vær opmærksom på, at du ikke til kvote 2-workshoppen får individuel feedback på din kvote 2-ansøgning. Du får heller ikke en færdig opskrift på en ansøgning, for den bedste ansøgning er den, der tager udgangspunkt i dig selv.

Det betyder, at du til workshoppen kommer til at bruge det meste af tiden på at arbejde med, hvordan dine kompetencer og erfaringer er relevante i forhold til den uddannelse, du gerne vil søge ind på.

Vi hjælper med at give generel vejledning omkring kvote 2-processen og forberedelsen til din kvote 2-ansøgning.

Vi håber på at se dig!

Tilmelding

Der er er begrænsede pladser og tilmelding er efter først til mølle-princippet. Du kan tilmelde dig kvote 2-workshoppen via dette link. Du vil modtage en mail med praktisk information dagen før workshoppen afholdes.