Kvote 2-workshop (fysisk)

Bliv godt klædt på til at søge kvote 2 på Roskilde Universitet i 2022
Onsdag
23
februar
Start:kl. 13.00
Slut:kl. 16.00
Sted: Roskilde Universitet

Overvejer du at søge ind på en af RUC’s bacheloruddannelser gennem kvote 2 i 2022?

Så er du meget velkommen til at deltage i Studie- og Karrierevejledningens kvote 2-workshops. Du kan se en oversigt over alle vores workshops her.

Hvad sker der til workshoppen?
Til workshoppen kan du høre mere om RUCs bacheloruddannelser og det at søge ind gennem kvote 2 på RUC. Vi forventer, at du har sat dig ind i det grundlæggende omkring at søge ind via kvote 2.

Vær opmærksom på, at du ikke til kvote 2-workshoppen får individuel feedback på din kvote 2-ansøgning. Du får heller ikke en færdig opskrift på en ansøgning, for den bedste ansøgning er den, der tager udgangspunkt i dig selv.

Det betyder, at du til workshoppen kommer til at bruge det meste af tiden på at arbejde med, hvordan dine kompetencer og erfaringer er relevante i forhold til den uddannelse, du gerne vil søge ind på.

Vi hjælper med at give generel vejledning omkring kvote 2-processen og forberedelsen til din kvote 2-ansøgning.

Efter workshoppen vil der også være mulighed for en kort rundtur.

Tilmelding

Der er er begrænsede pladser og tilmelding er efter først til mølle-princippet. Du kan tilmelde dig kvote 2-workshoppen via dette link. Du vil modtage en mail med praktisk information en uge før workshoppen afholdes. Tilmelder du dig senere end det, vil du modtage informationen, når du tilmelder dig.

Find vej

Find vej til Roskilde Universitet