Kvote 2-workshop

Bliv godt klædt på til kvote 2 processen på Roskilde Universitet til optaget i 2021
Onsdag
03
marts
Start:kl. 15.00
Slut:kl. 18.00
Sted: Webinar via Zoom

Overvejer du at søge ind på en af RUC’s bacheloruddannelser gennem kvote 2 i 2021?

Så er du meget velkommen til at deltage i Studie- og Karrierevejledningens kvote 2 workshops. Du kan se en oversigt over alle vores workshops her.

Hvad sker der til workshoppen?
Til workshoppen kan du høre mere om RUCs bacheloruddannelser og det at søge ind gennem kvote 2 på RUC. Vi forventer, at du har sat dig ind i det grundlæggende omkring at søge ind via kvote 2. Det kan du læse om her.

Vær opmærksom på, at du ikke til kvote 2 workshoppen får individuel feedback på din kvote 2 ansøgning ansøgning. Vi kan hjælpe med at give generel vejledning omkring kvote 2 processen og forberedelsen til din kvote 2 ansøgning.

Det betyder, at du til workshoppen kommer til at bruge det meste af tiden på at arbejde med, hvordan dine kompetencer og erfaringer er relevante i forhold til den uddannelse, du gerne vil søge ind på.

Vi håber på at se dig og husk også at kom til Åbent Hus på RUC den 1.-3. marts 2021 .

Med venlig hilsen Studie- og Karrierevejledningen på RUC

Tilmelding

Der er er begrænsede pladser og tilmelding er efter først til mølle princippet. Du kan tilmelde dig kvote 2 workshoppen via dette link. Du vil modtage en mail med praktisk information dagen før workshoppen afholdes.