Kvote 2 workshop

Bliv godt klædt på til kvote 2 processen på Roskilde Universitet til optaget i 2021
Onsdag
03
marts
Start:kl. 15.00
Slut:kl. 18.00
Sted: Roskilde Universitet eller online via Zoom. Vi forventer, at vi er nødt til at afholde dette arrangement online via Zoom, men hvis omstændighederne tillader det, vil vi afholde det fysisk på RUC. Dette vil blive besluttet og opdateret her på siden senest 14 dagen inden.

Overvejer du at søge ind på en af RUC’s bacheloruddannelser gennem kvote 2 i 2021?

Så er du meget velkommen til at deltage i Studie- og Karrierevejledningens kvote 2 workshops. Du kan se en oversigt over alle vores workshops her.

Hvad sker der til workshoppen?
Til workshoppen kan du høre mere om RUCs bacheloruddannelser og det at søge ind gennem kvote 2 på RUC. Vi forventer, at du har sat dig ind i det grundlæggende omkring at søge ind via kvote 2. Det kan du læse om her.

Vær opmærksom på, at du ikke til kvote 2 workshoppen får individuel feedback på din kvote 2 ansøgning ansøgning. Vi kan hjælpe med at give generel vejledning omkring kvote 2 processen og forberedelsen til din kvote 2 ansøgning.

Det betyder, at du til workshoppen kommer til at bruge det meste af tiden på at arbejde med, hvordan dine kompetencer og erfaringer er relevante i forhold til den uddannelse, du gerne vil søge ind på.

Vi håber på at se dig og husk også at kom til Åbent Hus på RUC den 10. februar 2021.

Med venlig hilsen Studie- og Karrierevejledningen på RUC

Tilmelding

Der er er begrænsede pladser og tilmelding er efter først til mølle princippet. Du kan tilmelde dig kvote 2 workshoppen via dette link. Du vil modtage en mail med praktisk information dagen før workshoppen afholdes.