Kvote 2 workshop

Til dig der gerne vil være i god tid med din kvote 2 ansøgning til Roskilde Universitet til optaget i 2021
Onsdag
16
september
Start:16. sep 2020 kl. 12.00
Slut:16. sep 2020 kl. 15.00
Sted: Roskilde Universitet – lokale opdateres senere

Overvejer du at søge ind på en af RUC’s bacheloruddannelser gennem kvote 2 i 2021?

Så er du meget velkommen til at deltage i Studie- og Karrierevejledningens kvote 2 workshops. Du kan se en oversigt over alle vores workshops her .

Denne workshop den 16. september er specifikt henvendt til:

  • Dig, som er i gang med et sabbatår og gerne vil søge ind med start i september 2021
  • Dig, som prøvede at søge ind med start i september 2020, men har fået et afslag og gerne vil søge igen

Til workshoppen kan du høre mere om RUCs bacheloruddannelser og det at søge ind gennem kvote 2 på RUC. Vi forventer, at du har sat dig ind i det grundlæggende omkring at søge ind via kvote 2. Det kan du læse om her.

Vær opmærksom på, at du ikke til kvote 2 workshoppen får individuel feedback på din ansøgning - hverken den du lige har søgt ind med eller den du arbejder med til optaget 2021. Vi kan hjælpe med at give generel vejledning omkring kvote 2 processen og forberedelsen til din kvote 2 ansøgning.

Til workshoppen kommer du til at bruge det meste af tiden på at arbejde med, hvordan dine kompetencer og erfaringer er relevante i forhold til den uddannelse, du gerne vil søge ind på. Du kommer også til at snakke med de andre deltagere om, hvad du kunne tænke dig at lave indtil du skal søge ind.

Vi håber, at det er muligt at holde workshoppen fysisk på RUC, men det kan være at vi grundet Covid-19 er nødt til at afholde den som webinar. I starten af september bliver eventet opdateret her på siden ift. om det er fysisk eller webinar og alle tilmeldte på det tidspunkt vil få en mailopdatering om dette.

Vi håber på at se dig.

Med venlig hilsen Studie- og Karrierevejledningen på RUC

Tilmelding Der er er begrænsede pladser og tilmelding er efter først til mølle princippet. Du kan tilmelde dig kvote 2 workshoppen via dette link. Du vil modtage en mail med praktisk information dagen før workshoppen afholdes.

Find vej

Find vej til og på Roskilde Universitet