Jesper Balslev forsvarer sin ph.d.-afhandling

Evidence of a potential. The political arguments for digitizing education 1983-2015.
februar
Start:kl. 10.00
Slut:kl. 13.00
Sted: KEA, Guldbergsgade 29N, 2200 København N - Lokale: E212

Ph.d. afhandlingen er en analyse af politiske evalueringsrapporter i perioden 1983-2015 mhp. på at kortlægge argumenter for, og evaluering af brugen af IT i uddannelse. I afhandlingen redegøres der for vidensgrundlag og evalueringsmetoder mhp. på en bredere diskussion og perspektivering af brugen af evidens i forbindelse med digitale læremidler.

Bedømmelsesudvalg:

• Professor (MSO) Ernst Schraube, Roskilde Universitet, Institut for Mennesker og Teknologi (formand)
  • Professor Cathrine Hasse, Aarhus Universitet
  • Professor Neil Selwyn, Monash University

Vejleder:

Lektor Søren Riis, Roskilde Universitet, Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab

Efter forsvaret er KEA vært for en reception.

Afhandlingen ligger til gennemsyn på Roskilde Universitetsbibliotek og på Ph.d.-skolen for Kommunikation og Humanistisk Videnskab, bygning 42.3