ISE Lecture Series: Ulrich Beck - en kritisk indføring i teorien om verdensrisikosamfundet

Kom med til ISE Lecture seminar with Klaus Rasborg: Ulrich Beck - en kritisk indføring i teorien om verdensrisikosamfundet.
Debattører: Bo Elling, Professor Emeritus, IMT, Roskilde Universitet samt, Torben Bech Dyrberg, Lektor, og Allan Dreyer Hansen, Lektor, ISE, Roskilde Universitet.
november
Start:kl. 13.15
Slut:kl. 15.00
Sted: Roskilde Universitet, bygning 25.1, lokale 25.1-035.
ISE Lecture Series Fall

Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv (ISE) inviterer alle til det tredje seminar i ISE Lecture Series i efteråret 2019.

Klaus Rasborg  vil diskutere sin monografi, Ulrich Beck - en kritisk indføring i teorien om verdensrisikosamfundet, som undersøger, om det giver mening at forstå nutidens samfund som et ”verdensrisikosamfund” og hvilke implikationer det, i givet fald, har for samfundsvidenskaben.

Debattører: Bo Elling, Professor Emeritus, IMT, Roskilde Universitet, Torben Bech Dyrberg, Lektor, og Allan Dreyer Hansen, Lektor, ISE, Roskilde Universitet.

Seminaret foregår på dansk.

Bogforside: Ulrich Beck - en kritisk indføring i teorien om verdensrisikosamfundet