ISE Lecture Series: Rasmus Willig & Anders Ejrnæs - Flexisme

Kom med til ISE Lecture seminar hvor Rasmus Willig & Anders Ejrnæs fra Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv vil diskutere deres monografi, "Flexisme".
december
Start:kl. 13.15
Slut:kl. 15.00
Sted: Roskilde Universitet, bygning 25.1, lokale 25.1-035.
ISE Lecture Series Fall

Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv (ISE) inviterer alle til det fjerde seminar i ISE Lecture Series i efteråret 2019.

Rasmus Willig & Anders Ejrnæs vil diskutere deres monografi, Flexisme. Udviklingen på arbejdsmarkedet har haft voldsomme konsekvenser for det moderne menneskes selvforhold, som både skal underlægge sig betingelser for selvrealisering under et flexicurity-regime, et selvkritisk forhold under et flexploitation-regime og udøve selvcensur i forhold til kritisable forhold på arbejdspladsen under det, som forfatterne kalder ”flexismen”.

Flexisme er en ny teori om udviklingen på arbejdsmarkedet, som giver indblik i de emotionelle dilemmaer og paradokser, som følger af udviklingen. Teorien indskriver sig i nutidige debatter om baggrunden for dårligt psykisk arbejdsmiljø og usikkerhed og stress på arbejdsmarkedet.

Seminaret foregår på dansk.