Introdag til nye kandidatstuderende

Arrangementet er for dig, der starter på en kandidatuddannelse på RUC. Dagen er specifikt tiltænkt studerende, som ikke har læst en bacheloruddannelse på RUC.
januar
Start:kl. 09.00
Slut:kl. 15.00
Sted: Roskilde Universitet – Bygning 25, lokale 25.1-035

Introduktion til RUC og dit studie

På introdagen introducerer vi dig til studiestrukturen på RUC, til projektarbejdet og du får mulighed for at møde nogle af dine medstuderende. Du vil både få generel information og høre mere om din egen uddannelse og studieforløb. Derudover kan du få hjælp til kursustilmelding.

I løbet af dagen bliver der også mulighed for at komme rundt på campus og se faciliteterne.

Du er også velkommen til vores café om særlige støttemuligheder. Det foregår fra 15.15-17.15 i samme lokale (bygning 25, lokale 25.1-035). Særlige støttemuligheder kan eksempelvis være til dig, som har en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse.

Du kan tilmelde dig frem til den 29. januar kl. 13.00

Tilmelding til introdag for nye kandidatstuderende >

Yderligere information
Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.

Arrangementet foregår på dansk.

Find vej

Find vej til og på Roskilde Universitet