Introdag til nye kandidatstuderende

Introdagen er for dig, der starter på din kandidatuddannelse eller på din supplering på RUC. Dagen er specifikt tiltænkt dig, som ikke har læst din bacheloruddannelse på RUC. Introdagen foregår på dansk.
Onsdag
29
januar
Start:kl. 09.00
Slut:kl. 15.00
Sted: Roskilde Universitet: Bygning 25, lokale 25.1-035

Du tilmelder dig introdagen nedenfor.

Introduktion til Roskilde Universitet, din uddannelse og din første tid på RUC
På introdagen introducerer vi dig til Roskilde Universitet, studiestrukturen og studielivet på RUC, til projektarbejdet, projektdannelsen og til de digitale platforme på RUC. Du får mulighed for at møde nogle af dine medstuderende og for at se campus. I løbet af dagen vil der også være individuelle øvelser, hvor du kan dykke ned i dine forventninger til din uddannelse.

I slutningen af programmet er der studieplanlægningscafe. Her kan du få individuel sparring og hjælp til din studieplan af en studievejleder og teknisk hjælp til tilmelding til dit forårssemester fra Studieadministrationen.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig til introdagen her.  

Infocafe om særlige støttemuligheder (SPS)
Efter introdagens program er der en infocafe om særlige støttemuligheder for dig, der er ordblind eller har fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse. Det foregår 15.15-17.15 i samme lokale (25.1-035) i bygning 25. Du behøver ikke tilmelde dig til infocaféen, som du bare kan dukke op til. Læs mere om infocaféen her.


Yderligere information
Har du spørgsmål til introdagen eller til infocaféen er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.