Informationsmøde om Master i Uddannelse og Læring

Start:kl. 17.00
Slut:kl. 18.00
Sted: Roskilde Universitet

Der kan være mange spørgsmål og overvejelser i forbindelse med valget af en masteruddannelse. Har du spørgsmål om uddannelsen eller hvordan den passer til din profil, så er du meget velkommen til at kontakte Mastersekretariatet eller studieleder Anders Siig Andersen.

Mastersekretariatet på Institut for Mennesker og Teknologi: imt-master@ruc.dk / Tlf: 4674 3030

Anders Siig Andersen, studieleder på Masteruddannelsen i Uddannelse og læring: siig@ruc.dk

Vi kan b.la. vejlede dig om, hvor meget tid du skal regne med at bruge på uddannelsen, hvordan undervisningen foregår, hvilket studiemiljø du bliver en del af - og vi kan hjælpe dig til at få mere viden om optagelse, adgangskrav, uddannelsesstruktur, og hvad du ellers måtte have brug for at vide.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om uddannelsen

Master i Uddannelse og Læring