Gender Equality, Equity & Danish academic spaces

Gender & Diversity Academy (GDA) invites you to a discussion with Rector Hanne Leth Andersen, Roskilde University and Postdoc Lea Skewes, Aarhus University.
december
Start:kl. 13.15
Slut:kl. 15.30
Sted: Roskilde Universitet, Bygning 02, lokale 03.1-S21, Auditorium B

Gender & Diversity Academy (GDA) invites you to a discussion with Hanne Leth, Rector at RUC and Lea Skewes, Postdoc, Aarhus University about: "Gender Equality, Equity & Danish academic spaces".

The discussion starts with a presentation of the report: ‘Attitudes to Sexism and Gender Equity at a University in Denmark’, by Lea Skewes, Joshua C. Skewes, and Michelle K. Ryan.

Additional Discussion Panel

Louise Torp Dalsgaard, Professor (MSO), INM, RUC
Natali Rohde og Karoline Lykke Nyborg, specialestuderende, ISE, RUC.

Tilmelding

Alle er velkomne – studerende, forskere, undervisere, tap’ere og andre ligestillingsinteresserede. Tilmelding ikke nødvendig. Vi byder på te, kaffe & kage, og vi taler både dansk og engelsk.

Find vej

Find vej til Roskilde Universitet

Organised by CKMM Board: Associate Professor Lise Lotte Hansen & Ph.d. stip. Molly Anne Occhino, ISE, Associate Professor Rashmi Singla, IMT, Professor Sine Nørholm Just & Associate Professor Christina Hee Pedersen, IKH.