Gå-hjem-møde: Ny verden - nye muligheder

Roskilde Universitet inviterer, sammen med erhvervsFORUM Roskilde, det lokale erhvervsliv, RUC Alumner og samarbejdspartnere til gå-hjem-møde på Roskilde Universitet
marts
Start:29. mar kl 16.00
End:29. mar kl 18.00
Sted: Bygn. 41, Biografen, Roskilde Universitet

Både som virksomhed og universitet skal vi ikke bare følge med udviklingen eller forsøge at forstå den – vi skal også forme den. Og vi skal være med til at skabe bæredygtige løsninger på fremtidens store udfordringer. Til dette gå-hjem-møde gør vi status på nogle af tidens trends og får inspiration fra en række forskere og to af erhvervslivets mest fremtrædende ledere. Hovedtalerne er Morten Hübbe, CEO Tryg og Jens Birgersson, CEO Rockwool, som vil give deres bud på nogle af de muligheder der ligger i den nye verden.

Tilmeld dig arrangementet her

Tilmelding senest fredag d. 24. marts kl. 12.00 efter først-til-mølle-princippet.

No show-gebyr på 300 kr. plus moms ved manglende fremmøde.

Se programmet her:

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.