Eva Sørensen forsvarer sin doktordisputats

september
Start:11. sep 2020 kl. 13.00
Slut:11. sep 2020 kl. 17.15
Sted: Roskilde Universitet, bygning 41.1-14.

Bedømmelsesudvalget består af:

• Professor Lars Fuglsang (Formand), Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv, RUC
  • Professor Tina Nabatchi, Syracuse University
  • Professor Ludger Helms, University of Innsbruck

Institutleder, Peter Kragelund, Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv, leder af forsvarshandlingen.

Opponenter ex auditorio kan kontakte Peter Kragelund på jpk@ruc.dk. Det er også muligt at melde sig om opponent ex auditorio på selve forsvarsdagen i pausen.

Forsvaret foregår på engelsk.

Forsvaret er offentligt og alle er velkomne. Efter forsvaret er RUC vært ved en reception.

Tilmelding er gratis men nødvendig. Tilmeld dig Eva Sørensens doktor-forsvar her.

Se livestream af doktor-forsvaret 'Interactive Political Leadership - The Role of Politicians in the Age of Governance' >

Afhandlingen ligger til gennemsyn på Roskilde Universitetsbibliotek.

Find vej

Find vej til og på Roskilde Universitet