Esther Oluffa Pedersen forsvarer sin doktordisputats

Slut:kl. 17.00
Sted: Roskilde Universitet, Store auditorium, bygning 00
Lektor Esther Oluffa Pedersen

Vær med når Esther Oluffa Pedersen, Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab, forsvarer sin doktordisputats med titlen:

Fremkaldte kulturrum - diskussioner om demokrati og diktatur, humanisme, ansvar og videnskab i tiden omkring anden verdenskrig.

Bedømmelsesudvalget består af:

• Professor Ivy York Möller-Christensen, Europa-Universität Flensburg (1. officielle opponent)
  • Professor Frederik Stjernfelt, Aalborg Universitet (2. officielle opponent)
  • Professor Patrick Blackburn, Roskilde Universitet (fmd.)

Leder af forsvarshandlingen er Institutleder Hanne Løngreen, Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab.

Opponenter ex auditorio kan melde sig ved henvendelse til Hanne Løngreen på adressen: hannel@ruc.dkDet er også muligt at melde sig om opponent ex auditorio på selve forsvarsdagen i pausen.

Forsvaret foregår på dansk.

Forsvaret er offentligt og alle er velkomne. Efter forsvaret er RUC vært ved en reception.

Afhandlingen ligger til gennemsyn på Roskilde Universitetsbibliotek.

Se Esther Oluffa Pedersens profil på Roskilde Universitets forskningsportal

Find vej