Bliv klar til dit suppleringssemester før din kandidatuddannelse

Introduktion til uddannelserne på Roskilde Universitet og til dit suppleringssemester.
august
Start:kl. 13.00
Slut:kl. 14.30
Sted: Online i Zoom

Webinaret er for dig, som skal starte på semestersupplering til september 2021 for at kunne blive optaget på din kandidatuddannelse. Webinaret foregår på dansk.

Webinaret starter med et oplæg fra Studie- og Karrierevejledningen og så er der masser af tid til de spørgsmål du måtte have om at starte på din semestersupplering. Webinaret er specifikt tiltænkt studerende på semestersupplering og kræver tilmelding.

Til webinaret holder Studie- og Karrierevejledningen et oplæg om uddannelsernes struktur, sådan at du har en forståelse for, hvordan din semestersupplering indgår i denne. Vi viser dig også, hvor du kan finde de vigtigste informationer til at blive klar til dit suppleringssemester, så du kan forberede dig til at starte i ro og mag.

Efter oplægget vil der være rigelig med tid til at dykke ned i jeres spørgsmål.

Tilmeld dig webinaret.

Du vil få tilsendt et link til webinaret via den mail du har tilmeldt dig med dagen før webinaret.