Bachelor på RUC? (online)

For dig der er i tvivl om, hvilken bacheloruddannelse du er interesseret i eller gerne vil vide mere om RUCs bacheloruddannelser
Torsdag
25
maj
Start:25. maj 2023 kl. 12.00
Slut:25. maj 2023 kl. 15.00
Sted: Online via Zoom

Overvejer du at søge ind på en af RUC’s bacheloruddannelser?

Så er du meget velkommen til at deltage i Studie- og Karrierevejledningens gratis workshop om valg af bacheloruddannelse.
 
Til workshoppen kan du høre mere om RUCs bacheloruddannelser og møde andre, der gør sig lignende tanker om at vælge uddannelse. Workshoppen foregår på dansk.
 

Hvem kan deltage i workshoppen?

Du kan både deltage, hvis du er ret sikker på, hvilken uddannelse du gerne vil søge ind på, og hvis du er i tvivl om, om du overhovedet skal søge ind på en bacheloruddannelse. Det kan også være du er i tvivl om din bacheloruddannelse skal være på RUC eller et andet sted.
 
Uanset hvor langt du er i dine overvejelser, kan du sagtens deltage i workshoppen. Undervejs i workshoppen kommer du nemlig til at bruge det meste af tiden på at arbejde med, hvad der er vigtigt for dig i dit uddannelsesvalg. Det gør du gennem øvelser og sparring med de andre deltagere.
 
Til workshoppen kommer vi ind på:

  • Introduktion til RUC og RUCs bacheloruddannelser
  • Øvelser omkring dine forventninger til uddannelse, karriereveje og dine interesser
  • Øvelser omkring valg og fravalg af uddannelse
  • Redskaber til at kunne træffe valg og til at tage de næste skridt

 
I slutningen af workshoppen vil der være tid med studievejledere, som kan svare på spørgsmål om alt fra studieliv på RUC til optagelsesregler.

Skal du forberede dig til workshoppen?

Du behøver ikke forberede dig til workshoppen, men det kan være en god ide at kigge lidt på RUCs uddannelsesstruktur og RUCs bacheloruddannelser inden du kommer, så du ved lidt om Roskilde Universitet og uddannelserne.

Vi håber på at se dig!

Med venlig hilsen
Studie- og Karrierevejledningen på RUC
 

Tilmelding

Der er er begrænsede pladser og tilmelding er efter først til mølle-princippet. Du kan tilmelde dig workshoppen Bachelor på RUC? (online) via dette link. Du vil modtage en mail med link til Zoom og anden praktisk information dagen før workshoppen afholdes.