Bachelor på RUC? (fysisk)

Workshop for dig, der er i tvivl om, hvilken bacheloruddannelse du er interesseret i eller gerne vil vide mere om RUCs bacheloruddannelser
Onsdag
17
november
Start:kl. 17.00
Slut:kl. 20.00
Sted: Roskilde Universitet

Overvejer du at søge ind på en af RUC’s bacheloruddannelser?

Så er du meget velkommen til at deltage i Studie- og Karrierevejledningens workshop om valg af bacheloruddannelse (se alle vores workshops her) .
 
Til workshoppen kan du høre mere om RUCs bacheloruddannelser og møde andre, der gør sig lignende tanker om at vælge uddannelse. Workshoppen foregår på dansk.
   
Hvem kan deltage i workshoppen?
Du kan både deltage, hvis du er ret sikker på, hvilken uddannelse du gerne vil søge ind på, og hvis du er i tvivl om, om du overhovedet skal søge ind på en bacheloruddannelse. Det kan også være du er i tvivl om din bacheloruddannelse skal være på RUC eller et andet sted.
 
Uanset hvor langt du er i dine overvejelser, kan du sagtens deltage i workshoppen. Undervejs i workshoppen kommer du nemlig til at bruge det meste af tiden på at arbejde med, hvad der er vigtigt for dig i dit uddannelsesvalg. Det gør du gennem øvelser og sparring med de andre deltagere.
 
Til workshoppen kommer vi ind på:
- Introduktion til RUC og RUCs bacheloruddannelser
- Øvelser omkring dine forventninger til uddannelse, karriereveje og dine interesser
- Øvelser omkring valg og fravalg af uddannelse
- Redskaber til at kunne træffe valg og til at tage de næste skridt
 
I slutningen af workshoppen vil der være tid med studievejledere, som kan svare på spørgsmål om alt fra studieliv på RUC til optagelsesregler. Efter workshoppen kan man også komme på en kort rundvisning på RUC.

Skal du forberede dig til workshoppen?
Du behøver ikke forberede dig til workshoppen, men det kan være en god ide at kigge lidt på RUCs uddannelsesstruktur og RUCs bacheloruddannelser, inden du kommer, så du ved lidt om Roskilde Universitet og uddannelserne.

Vi håber også at se dig til Åbent Hus på RUC i februar 2022.

Tilmelding

Der er er begrænsede pladser og tilmelding er efter først til mølle-princippet. Du kan tilmelde dig workshoppen via dette link. Du vil modtage en mail med praktisk information en uge før workshoppen afholdes. Tilmelder du dig senere end det, vil du modtage informationen, når du tilmelder dig.

Find vej

Find vej til Roskilde Universitet