Afskedsseminar og -reception: Fremtidens økonomi

Kom til afskedsseminar og -reception med medlem af Folketinget Lisbeth Bech Poulsen (SF), professor emeritus Steen Hildebrandt og professor Jesper Jespersen. Jesper Jespersen takker af efter 25 år på RUC.
marts
Start:kl. 14.00
Slut:kl. 16.00
Sted: Roskilde Universitet, bygning 41.1, biografen
Professor Jesper Jespersen

Fremtidens økonomi

Titlen for seminaret er "Fremtidens økonomi", hvor Steen Hildebrandt (FNs Verdens mål) og Lisbeth Bech Poulsen (teknologi mm.) vil give deres bud på fremtidens udfordringer, og Jesper Jespersen følger op med 'Vore børnebørns økonomiske muligheder'.

Arrangementet foregår på dansk.

Om oplægsholderne

Lisbeth Bech Poulsen, MF (SF) har sammen med Peter Westermann udgivet bogen ’Oprør for Fremtiden’, Gyldendal, 2018.

Steen Hildebrandt, professor emeritus, giver sin fremtidsvurdering set i lyset af FN’s 17 verdensmål og ’Astronautens Blik’, Jensen & Dalgaard, 2019

Jesper Jespersen, professor, ’Vækstøkonomi på Vildspor’, Forlaget, Jensen & Dalgaard, 2019

Find vej

Find vej til og på Roskilde Universitet