Åbent Hus bachelor online

Næste Åbent Hus-arrangement, for dig der overvejer at søge optagelse på en af Roskilde Universitets bacheloruddannelser, bliver afholdt 1.-3. marts 2021.
Mandag
01
marts
Start:01. mar kl. 14.00
Slut:03. mar kl. 20.00
Sted: Online
Kvinde har parkeret sin cykel og ser på sin mobiltelefon

 

Når RUC holder Åbent Hus, inviterer vi dig på digitalt besøg, hvor du kan blive klogere på dine uddannelsesmuligheder.

Få en præsentation af RUC's bacheloruddannelser og hør, hvilke fag du kan vælge, hvordan undervisningen er, hvad det vil sige at skrive projekter, hvordan du kan arbejde sammen med virksomheder og meget mere.

Du kan møde studievejledere, undervisere og studerende fra bacheloruddannelserne, og du kan høre om dine muligheder for at søge optagelse på netop den uddannelse, du er interesseret i.

Tag med på en digital rundvisning, hvor vi inviterer dig med rundt på RUC's campus, så du kan se, hvor uddannelserne bor, hvor studenterhuset, biblioteket og kantinen ligger, osv.

Kig også med når studievejlederne holder oplæg om, hvordan man ansøger om optagelse til en bacheloruddannelse på RUC og hør, hvad Karriereteamet kan fortælle om din vej fra RUC til arbejdsmarkedet.

I løbet af februar måned vil du kunne se de første uddannelsespræsentationer her på siden, og det er også her, du vil kunne finde et mere detaljeret program for Åbent Hus den 1., 2. og 3. marts.

- På gensyn!