3. maj: Åbent hus bachelor 2017

Mød studerende og studievejledere fra Roskilde Universitet og få en fornemmelse af, om RUC er stedet for dig.
maj
Start:03. maj kl 12.00
End:03. maj kl 16.00
Sted: Foyeren i bygn. 00, Roskilde Universitet

Til Åbent Hus kan du se campus og høre oplæg om de enkelte bacheloruddannelser og optagelsesregler. De forskellige oplæg afholdes flere gange, så du kan sammensætte et program tilpasset netop dine ønsker og behov.

Du kan også møde repræsentanter fra RUC's bacheloruddannelser og fag, hvor du kan spørge til det faglige indhold, studiemiljø, undervisningen etc., ligesom Studievejledningen står klar til at svare på generelle spørgsmål om optagelse, adgangskrav, uddannelsesstruktur og hvad du ellers måtte have af spørgsmål.

Der vil også være mulighed for at opleve miniforelæsninger af nogle af vores undervisere.

Se programmet