27. februar 2018: Åbent hus bachelor

Mød studerende og studievejledere fra Roskilde Universitet og få en fornemmelse af, om RUC er stedet for dig.
februar
Start:27. feb kl 13.00
End:27. feb kl 18.00
Sted: Foyeren i bygn. 00, Roskilde Universitet

Til Åbent Hus kan du se campus og høre oplæg om de enkelte bacheloruddannelser og optagelsesregler. De forskellige oplæg afholdes flere gange, så du kan sammensætte et program tilpasset netop dine ønsker og behov.

Du kan også møde repræsentanter fra RUC's bacheloruddannelser og fag, hvor du kan spørge til det faglige indhold, studiemiljø, undervisningen etc., ligesom Studievejledningen står klar til at svare på generelle spørgsmål om optagelse, adgangskrav, uddannelsesstruktur og hvad du ellers måtte have af spørgsmål.

Se vores trykte studieguide i e-pages

Studieguide 2018

Hvis du ikke har mulighed for at komme på denne dag, holder vi også Åbent Hus onsdag d. 21. marts