21.-23. september: Critical Edge Alliance konference i Indien

Kom med på konference i Indien. RUC er medlem af uddannelsesnetværket Critical Edge Alliance (CEA), som i år afholder sin tredje konference på Tata Institute of Social Sciences i Mumbai, Indien.
september
Start:21. sep kl 08.00
End:23. sep kl 17.00
Sted: Tata Institute of Social Sciences i Mumbai, Indien

Dette års konference sætter fokus på, Higher Education for the 21st Century: Innovations in University-Society Partnerships.

Konferencen afholdes den 21-23 september, 2017 og inviterer studerende til at deltage ved en studenter-workshop allerede fra den 19. september.

Tilmelding

Tilmelding til konferencen kan ske fra den 17. juli 2017, men du kan allerede nu indsende abstracts til deltagelse ved panel-sessioner under konferencen. Du kan læse mere om dette i det vedhæftede Call for Papers og læse mere om konferencen på CEAs hjemmeside: www.criticaledgealliance.com

Vi glæder os til at se jer!