14. februar 2018: Åbent hus kandidat

Arrangementet er for dig, der overvejer at søge optagelse på en af RUC's kandidatuddannelser. Der er ikke tilmelding til arrangementet, du dukker bare op på dagen.
februar
Start:14. feb kl 15.00
Slut:14. feb kl 18.00
Sted: Roskilde Universitet

Uddannelsesmarked og karrierevejledning

På uddannelsesmarkedet kan du møde repræsentanter for alle fagene på Roskilde Universitet. Her kan du spørge nærmere ind til indhold og tilrettelæggelse af de enkelte fag og uddannelser, samt adgangskriterier etc. for de enkelte fag. Derudover kan du tale med studie- og karrierevejledere om dine muligheder efter endt uddannelse.

Oplæg for ansøgere

Hvordan søger jeg ind på Roskilde Universitet? Det kan du få mere at vide om i de oplæg vi holder om ansøgning.

Yderligere information

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.

Når programmet er klar, vil det kunne findes på siden her.